• Facebook
  • Instagram

Est. 2019

CVR. 37361046

Om Cuztom.dk

 

Cuztom er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Michael Søberg. Udover Cuztom arbejder Michael i Hifi Klubben og som DJ. Michael har en stor passion for musik, og spiller/producerer selv musik under kunsternernavnet Yasi.  

Cuztom blev grundlagt i foråret 2019 efter store frustrationer. Michael brugte sine to SOUNDBOKS 2'ere som DJ til bryllupper, fødselsdage osv, og ville gerne have skrevet "DJ Søberg" på sine frontgitre. Efter flere ugers søgen måtte Michael indse at det var ikke muligt at finde, og blev enig med sig selv om at der måtte være flere end ham selv som ville få brug for hjælp mht. customization af SOUNDBOKS. 

 

Cuztom startede da Michael fik en officiel invitation fra SOUNDBOKS, som ønskede at lave et customization-event på hovedkontoret på Nørrebro, med Cuztom i spidsen for det. 
Successen var så stor at vi få måneder efter lavede et lignende event i Århus, og forhåbentligt kommer vi til at lave mange flere i løbet af det næste års tid. 

 

Idag kan vi levere højkvalitetsprodukter til SOUNDBOKS, i alt fra LED til folie, til mobilholdere, og er betegnet som Danmarks bedste professionelle løsning til customization af SOUNDBOKS.